Katerina Gretta Petrova
Alap adatok:
Becenév: Kath, Kat
Kor: 17 ( +534)
Születési hely, idő: Bulgária, 1614
Faj: Vámpír
Foglalkozás: az élvezetek hajszolása
Család
Apa: Evgeni Petrov (meghalt)
Anya: Katarina Petrova (meghalt)
Testvérek: nincsennek
[/center] Jellem:
Ú... hát imádom az embereket a saját kedvem szerint befolyásolni. Imádom az törtéénik, amit én akarok, és általában, amire vágyom mindig megkapom. Eléggé az élvezeteimnek élek és mindig is imádtak az emberek, mert tökéletes, szép és imádnivaló vagyok, de a belsőmet nem látták. Mindenem a vér, főleg az emberi vér, enm vagyok az a vegetáriánus típus. Ezen kivül imádom Stefan és Damon Salvatoret. Az én kis ártatlan Damonomat és a jó öreg Stefant. Imádom a pasikat elcsábítani, kijátszani, majd eldobni, elvégre ez a jó az örök fiatalságban.
Utálom a szánalmas és félős embereke és ha valami nem úgy alakul, ahogy akarom, de mindig van B tervem is !
Személyleírás:
Hosszú, barna haj, barna szem. Magas, modell alkat. Öltözködésemben mindig a divatot követem immár 551 éve. Imádom az alakomat kiemelő ruhákat. A csillogást és a pompát.
Előtörténet:
Az egész nagyon régen történt és igazából nem is tudok semmit a születésem körülményeimről. A szüleim sosem beszéltek rólam, csak arról, hogy szerelemgyerek vagyok. A szüleim mindig próbáltak enkem mindent meg adni és sosem nélkülöztem, aztán egyszer megismertem egy igazán kedves fiút, a neve Klaus volt. Én nagyon megszerettem sőt szerelmes lettem belé, ő viszont csak egyet akart. A véremet. elmerülhet a kérdés, hogy egy ember miért vágyik egy gyönyörű fiatal lány vérére? Azért, mert Klaus nem ember volt, hanem egy vámpír. Az ok az volt, hogy az ő faját és a vérfarkasokat sok sok évvel ez előtt megátkozták, és mivel a Petrovák vérével köttetett a szövetség, ami az átkot kimondta, így egyedül Petrova vérrel lehetett megtörni.
Egy nap, amikor ezt megtudtam nem tudtam mást csinálni, csak menekültem, ahogy tudtam. A birtok közelében, ahol laktam volt egy erdő, oda menekültem és futottam, futottam de végig éreztem Klaus közelségét. Síkítani akartam, de még ahhoz is túlságosan rémült és kiszolgáltatott voltam. Aztán tudtam meg, hogy Klaus rokonai is a nyomomba voltak, az ősök, 3 kiéhezett vámpír üldöz és mind egyet akar. ENGEM. Fogalmam sem volt mit csináljak csak futottam, ám egyszer elbotlottam és mivel tudtam, hogy mögöttem vannak csak gyorsan elbujta az első helyre, amit észrevettem. de akkor már késő volt, az egyikük előttem termett és még mielőtt bármit csinálhattam volna felkapott és elvitt egy erdei házikóba, ahol egy másik vámpírral a véremen veszekedtek és végül úgy döntöttünk, hogy nem ölnek meg, hanem átváltoztatnak vámpírrá. Mikor Trevor a fogait belém mélyesztette mindenemet átjárta a fájdalom. De miután végzett és én ájultan összeestem majd felkeltem oylan erősnek éreztem magam, mint még soha előtte. Éreztem mindent, a puha selyem anyagát a bőrömön, a cipőm varrásait,a kőpadlói apló szemcséit, a fenyő illatát, mindent. Úgy éreztem mindent meg tudok csinálni.
Mint később megtudtam, Elijah és a többi ős bosszúból megölte a családomat, de most csak egy dolog számított, az hogy én élek. Élek és erősebb, vonzóbb és okosabb vagyok, mint eddig valaha.
Mindenki azt hitte, hogy én is meghaltam, de jobban éltem, mint eddig valaha, Katarina Petrova örökre távozott az élők sorából és helyette megszületett a csodálatos Katherine Pierce. Katherineként megismertem életem két legnagyobb szerelmét Damon és Stefan Salvatorét és azért jöttem vissza Mystic Fallsba, hogy Stefant megszerezzem amagamnak, mert őt szertem és így két legyet ütnék egy csapásra. Játszhatnék a két fiúval és azt az idegesítő elena Gilbertet odaadhatnám az ősöknek, hogy végre megtörjön rajtam az átok, ami évszázadokra egy sötét kamrába, egy sírba kényszerített.
Én mindent elérek, amit akarok, szóval visszajöttem Mystic Fallsba, hogy betelesítsem legsötétebb vágyaimat a két salvatoréval. Stefant én változtattam át, mert igazán szerettem, de ő mivel nem tudott rám várni átváltoztatta Damont is, aki bár kissé idegesít, hihetelenül cuki és jóképű és imádom. Imádok vele játszani, látni, ahogy mérges, látni ahogy megalázom. Most tehát itt vagyok Mystic Fallsban akcióra készen.
[/b] Példajáték:
Oldal:[/u]
http://gossipgirlrolep.forumx.hu/index.php?mforum=gossipgirlrolepKarakter: Georgina Sparks
Játékhelyzet: Georgina és Carter Baizen G. szobájában az ágyon smárolnak:
Ültünk az ágyon és Carter elbűvölt szavaival, majd olyat tett, amit sosem gondoltam volna, megfogta a kezeimet és egyetlen heves csókba forrtunk össze. Nagyon finom volt, de megszólítottam:
- Carter, ne csináljunk hülyeséget, jó?- kérdeztem és éreztem, hogy tekintete átjár és forróság tölti el a testem. Erre ő mégegyszer megcsókolt, és ennyit suttogtam a fülébe:
- Tudom, hogy nem lesz semmi baj, de most el kell menned. Holnap találkozzunk valahol a városba oké? Mondjuk a moziban és átbeszéljük a dolgokat, egy randin.- mosolyogtam rá sejtelmesen majd megpusziltam arcát és az ajtó felé toltam.
Hát ez lennék én, Katherine Pierce