Vámpír Naplók
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vámpír naplók

KezdőlapGalleryLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Forbes Lakás

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Elena Gilbert
Admin
Elena Gilbert

Hozzászólások száma : 44
Csatlakozás ideje : 2011. Jun. 04.

Forbes Lakás Empty
TémanyitásTárgy: Forbes Lakás   Forbes Lakás EmptySzomb. Jún. 04, 2011 9:01 am

Forbes Lakás ForbesHouse
Vissza az elejére Go down
https://vampire-diaries.hungarianforum.net
Caroline Forbes
Vámpír
Caroline Forbes

Hozzászólások száma : 3
Csatlakozás ideje : 2011. Jun. 06.

Forbes Lakás Empty
TémanyitásTárgy: Re: Forbes Lakás   Forbes Lakás EmptyCsüt. Jún. 16, 2011 6:22 am

~ Na tessék. Már csak ez hiányzott nekem. Most mikor végre egyenesbe került az életem, jött az a valaki, aki teljesen olyan volt mint Elena és egy szörnyeteget csinált belőlem. Mindig is tudtam, hogy valami nem lehet tiszta ebben a városban, de azt sosem gondoltam volna, hogy ekkora nagy szívás itt élni az életed. Tele van furcsábbnál furcsább lényekkel ez a flúgos városka és még akkor meg kell tudnom, hogy a barátaim lényegében így az ellenségeimmé változnak. Na nem. Ezt már végképp nem hagyhatom. Csak ne lennék ennyire...ilyen átkozottul éhes mostanában mindig. Ha nem tudnám, hogy a halottak nem híznak, akkor már kezdenék parázni attól, hogy el fogok hízni. Bár igazából, most az lenne a legkisebb problémám. Most azt kellene kitalálnom, hogy mit mondjak Matt-nek és az anyámnak, hogy miért ne teszem ki a lábam a házból egész nap. De valami nagyon hihető story-t kell kitalálnom, mert egyikőjük sem hülye, úgyhogy nagyon hamar rá fognak jönni mi is a szitu. De talán ha felhívnám Elenát akkor, akkor talán.... Bár Ő is hazudott nekem ugyan úgy mint a többiek. szóval lehet, hogy ne lenne jó ötlet. Esetleg meglátogathatnám az én kedves is Damon barátat. Úgy is lenne vele mit megbeszélnem. ~ Úgyhogy fel is pattantam az ágyamról és mivel este van így nyugodt lelkiismerettel elindulhatok a látogatásra. Ezért odaléptem a nyitott gardrób ajtóm elé és kivettem valami ruhát magamnak. Lehetséges, hogy csak véletlenül szedtem össze ezt a párosítást, de valahogy a stílusomtól eltérő összeállítás kerekedett ki belőle, de igazából tetszett. ~ Lehet, hogy itt az ideje a stílusváltásnak! ~ mondtam magamban miközben leszaladtam a lépcsőn. Alig hogy elértem az utolsó lépcsőfokot már ki is nyitottam a számat.
- Elmentem anyu, majd jövök! - mondtam és már kint is voltam.
~ Na akkor indulás. Legyünk ezen a beszélgetésen minél hamarabb túl. ~ gondoltam és mire feleszméltem már a hatalmas Salvatore panzió felé hajtottam az autómmal.
- Nagyon ajánlom, hogy legyen otthon valaki. - mondtam hangosan
A következő pillanatban már meg is érkeztem a termetes épület felhajtójára, ahol szépen le is állítottam a motort és a következő dolog amire emlékszem az nem más mint, hogy éppen a bejárati ajtónál állok és a csengőt ostromlom.

Forbes Lakás Tumblrl8w5ejwrur1qzl9k5
Vissza az elejére Go down

Forbes Lakás
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Bennett lakás
» Caroline Forbes

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpír Naplók :: Mistyc Falls :: Lakónegyed-
Ugrás: