Vámpír naplók |
|
| Salvatore Ház | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Elena Gilbert Admin
Hozzászólások száma : 44 Csatlakozás ideje : 2011. Jun. 04.
| Tárgy: Salvatore Ház Szomb. Jún. 04, 2011 9:04 am | |
| | |
| | | Elena Gilbert Admin
| Tárgy: Re: Salvatore Ház Hétf. Jún. 13, 2011 9:07 am | |
| Mr. Szívtiprónak!!!Otthon ültem s mélyen elvesztem a naplóm írásába. sok dolgot kellett írnom amit még nem sikerült magamban sem megemésztenem. Eléggé nyugtalan voltam többek között Stefan és Damon miatt is. Ott volt Stefan aki életem szerelme, de érzem rajta, hogy eléggé féltékeny a saját testvérére és ez mind miattam van. Damon és én csak barátok vagyunk, de Stefan azt hiszi valamiért, hogy Damon képes lesz és próbálkozik mint Katherine-nél, de én soha nem hagynám, nem vagyok olyan mint ő és soha nem is leszek olyan. Féltékeny a saját testvérére, de nincs rá oka, és ezt előbb vagy utóbb ő is belátja.De ott van Damon is akivel közelebb kerültünk egymáshoz, mint bármelyik barátommal. Nem tudnám megmondani mi történt, de megváltozott és talán azért érzem közel magamhoz Damon-t, mert szemtanúja voltam annak, hogy van benne emberség amit mindenki elől titkol. Túl sok dolog volt a fejemben és legalább egy napra normális életemet akartam. Tudtam, hogy ez már lehetetlen, de álmodozni még szabad. Stefan-nal már régen nem beszéltem, igazság szerint utoljára a bálon láttam. Hiányzott már nagyon és szükségem volt már rá. Ezért úgy döntöttem átmegyek hozzá, biztos voltam benne, hogy otthon van. Jenna-tól elköszöntem és azt mondtam, hogy Stefan-hoz megyek. Jenna nem nagyon tiltakozott ellene hiszen bízott Stefan-ban. És tudta milyen jó srác. Miután megérkeztem a Salvatore házhoz azonnal bementem rajta. Síri csönd volt és semmi nyoma nem volt annak, hogy valaki itthon legyen. Se Damon, se Stefan, de azért felmentem Stefan szobájába. Miután biztosra vettem, hogy nincs itthon senki úgy döntöttem elmegyek, bár furcsáltam hiszen az ajtó nyitva volt. Épp megfordultam mikor Damon-be ütköztem. Rápillantottam majd pár centit hátráltam. -Stefan-t keresem, de gondolom nincs itthon. Épp menni készültem, mikor betoppantál. Azt hittem senki sincs itthon.
| |
| | | Damon Salvatore Vámpír
Hozzászólások száma : 6 Csatlakozás ideje : 2011. Jun. 05.
| Tárgy: Re: Salvatore Ház Vas. Jún. 19, 2011 1:52 am | |
| Miss Gilbert kisasszony részére.... A szokásos minden napok.Stefan lelépett én éhes vagyok. Még jó,hogy kitalálta valaki a zacskós vért. Bár be kell hogy valljam,a zacskós vér nem épp a legfinomabb,de enyhíti az éhséget,s nem fogok éhezni. Egész végig csak Katherine és Elena járt a fejemben. Most hogy újra itt van,nem tudom,mit is tegyek.Nem is érdekelt. Lementem az emeletről,s Elena állt a nappaliban.Nyilván Stefanhez jött. Senki nincs a házban,csak ő és én. Ez nem is nagyon érdekelt,bár Stefanon érzem,hogy kezd féltékeny lenni,amiért ilyen jóba lettem Elenával. Ezt nem értem,hogy miért is baj neki,hisz csak barátok vagyunk...Még...-Szia Elena.Mint láthatod Stefan épp nincs itt,te te azért foglalj helyet,s mond el, miért jöttél ilyen korán ide.Csak nem valami baj van?Kérdeztem a szokásos gúnyos hangomon,majd egy oldal mosoly kíséretében leültem a kanapéra,s vártam hogy ő is leüljön.Megittam a vért,majd ismét megszólaltam.-Egyépként hogy vagy?Kedves gesztusnak tartottam,hogy legalább ezt megkérdezem, hamár más kedveset nem tudok mondani.Mélyen a barna szemeibve néztem, amik elárulták,hogy semmi nagyon komoly baj nincsen. Bár Elena nincs biztonságban itt,hisz visszatért az őse, az én régi szerelmem Katherine. Csak néztem rá,közben kusza gondolatok jártak abban a csöpp kis fejemben. | |
| Tárgy: Re: Salvatore Ház Hétf. Jún. 20, 2011 3:01 am | |
| Damon-t találtam csak a házban. Damon és én bár barátok voltunk azért tudtam, hogy ő milyen és mire képes. Damon egyszerűen nem képes meghazuttolni saját magát. Ezen gondolkodtam miközben Damon-nel voltam szemben. Sok gondolat járt a fejemben, de próbáltam Damon szavaira figyelni is. Miután Damon-re figyeltem úgy döntöttem jobb ha leülök egy kicsit.. ebből még nem lesz gond és talán Stefan is hazaér. -Igen ezt észre vettem Damon. Igazából nincs semmi baj csak gondoltam ideje lenne elbeszélgetnem Stefan-nal egy kicsit. De nem untatlak a részletekkel. Válaszoltam a szokásos megnyugtató kedves hangomon neki. Mindig is így beszéltem mindenkivel, de Damon-nel mindig is óvatos voltam. Kicsit feszült voltam, de leginkább az érdekelt volna, hogy Stefan merre van jelenleg is. Nem is tudom miért, de egyre kíváncsibb lettem. Hiszen a bál óta még csak nem is beszéltünk és találkozni sem találkoztam vele. Lassan többet beszélek Damon-nel mint Stefan-nal. Szerettem volna eltölteni egy úgymond emberi napot Stefan-nal, de mint mindig most sem értem el őt. Damon kérdése nem lepett meg engem.. nála mindig is az ilyen kedves kérdések csak egy gesztusnak tűnt, de semmi több. Semmilyen más emberi érzés nincsen benne. - Mondjuk azt, hogy meg vagyok. És te hogy vagy Damon? Nem tudod hol lehet Stefan? Őszintén szólva jó pár napja nem láttam és gondoltam itt lenne az ideje, hogy beszéljek vele. Kezdtem el Damon-nek. Közben Stefan ágyán ültem s gondolkodtam, hogy mi történhetett ami miatt Stefan eddig nem keresett. Aggódtam is miatta eléggé, de az bántott a legjobban, hogy Stefan és én eltávolodtunk egy kicsit és ez nem a Damon és az én új barátságomnak tudható be. -És te hogy hogy itthon vagy, azt hittem akivel összefuthatok az az egyetlen Stefan lenne. | |
| Tárgy: Re: Salvatore Ház Szomb. Jún. 25, 2011 10:50 pm | |
| Hmmm..még hogy nem épp engem talál ithon.Megforgattam a szemeim,majd féloldaliasan elmosolyodtam.Közben kortyoltam a pohárból. -Szóval beszéded lett volna az öcskössel...Talán nem soká haza jön. Ha nem akkor viszont megvárhatod. Vontam vállat,majd kék szemeimmel az ő barna tekintetét fürkésztem. -Hát mondjuk azt,hogy jól vagyok.Remekül.Stefan merre van? Fogalmam sincs.Szóval csak spontán beszélned kellett vele. Felhúztam egyik szemöldököm,majd csak mosolyogtam a szokásos módon. -Biztos minden rendben köztetek?Olyan szomorúnak tűnsz. Mondtam halk hangon,és mellé ültem,majd vártam a válaszát. Nem tudhattam,hogy tud-e már Katherineről,így nem mondtam neki semmit sem róla,hisz ezt majd úgy si megtudja,ha találkozik vele. -Na jó.Hogy van a kedves boszorka barátnőd? Kérdeztem,hisz Bonnie-val nem szerttük egymást,de muszály volt elviselnünk mindkettőnk személyiségét.Kék tekintetemmel csak előre néztem. | |
| Tárgy: Re: Salvatore Ház Szer. Jún. 29, 2011 1:33 am | |
| Bár Damon-re figyeltem, de közben végig néztem a szobában. Damon mindeközben bele ivott az italába és kedvesen elmosolyodtam. Reméltem Stefan hamarosan hazajön, de nem úgy tűnt aki hamarosan megérkezik. -Igen.. mondhatjuk így is. Azt hiszem az lesz a legjobb ha megvárom, legalábbis egyelőre.Nyugodt volt a hangom és kellemes is. Éreztem ahogy engem néz és elkerülhetetlen volt számomra, hogy rápillantsak és Damon szemébe nézek. -Nem mondanám, hogy spontán dolog volt. Sejthettem volna, hogy nem tudod merre van. Válaszoltam neki nyugodtan. Nem is tudom mit várhattam Damon-től. Ő és Stefan soha nem voltak a legjobb viszonyban és ez csak természetes. Gondolom nem is érdekli merre van. Damon-re pillantottam amint rákérdezett egy fontos dologra. Hogy ha magamhoz is őszinte lehetek már magam sem tudom minden rendben van-e. Közben Damon leült mellém én pedig ránéztem a barna szemeimmel az ő kék szemeibe. -Szómórúnak? Kezdem már azt hinni, hogy túlságosan ismersz. Minden rendben? Hát nem is tudom... azon kívül minden rendben, hogy Stefan és én a bál óta kicsit eltávolodtunk. Válaszoltam kicsit zavartan. Többek között azért mert Stefan és én eléggé eltávolodtunk egymástól. De mindeközben ott van az is, hogy épp ezt pont Damon-nel beszélem meg. -Damon! Egy kicsit kedvesebb is lehetnél Bonnie-val. Amúgy jól van most köszöni szépen. De jobb lenne ha megbarátkoznátok egymással végre. Mondtam neki nyugodtan, mert Bonnie a legjobb barátom volt és Damon pedig egy jó barát volt most már. És rossz nézni, hogy ennyire utálják egymást. | |
| Tárgy: Re: Salvatore Ház Csüt. Jún. 30, 2011 8:15 pm | |
| Csak figyeltem arra amiket Elena mond,s nem tudom miket gondolhattam volna, hisz számomra ő kezd több lenni,mint sima barát.De nem is én lennék, ha kimutatnám az érzéseimet.. -Igen..Szerintem az lesz a legjobb,ha megvárod,hisz nem rá vall,hogy napokig eltűnik. Mondtam neki,majd vigasztalóan elmosolyodtam..Furcsa,de csak Elena ismeri az igazi hogy is mondjam gyengéd arcom.Viszont ezt ő sem látja valami gyakran. -Hát mit törődjek vele,hogy ő merre lófrál?Őszintén szóval hidegen hagy. Pont úgy,ahogy őt is hidegen hagynám én.. Mondtam newki,bár lhet hogy most kicsit kemény voltam,de az igazság néha rideg és kegyetlen.Én már csak tudom.Tapasztalat. -Iggen.Szomorúnak tűnsz,bár csak az is lehet,hogy nincs kedved nevetni,és jól lenni,így inkább rossz kedved van.Ismerlek.Nagyon is jól ismerlek ahhoz,hogy egyból leolvassam rólad,hogy nincs minden rendben. Mondtam neki,majd mikor felajánlotta,sőt megkért vagy nem is tudom ezt minek nevezni,hogy legyek jóba Bonnie-val lefagyott az arcomról a mosoly... -Fuh...Ezt most ugye nem gondolod komolyan?Hogy én legyek jóba a boszorkával,aki állandóan meg akar tőlem szabadulni,csak mert kegyetlen gyilkos vagyok?Lássd be Elena,mink sosem lezünk jóba Bonnie-val. Ki kellett ábrándítanom,hisz hogy is lehetnék jóba olyannal, aki meg akar ölni,ha valamit elszúrok...Ott van példának Caroline esete,hogy vámpír lett.Bár arról tényleg nem én tehettem,hisz én csak a véremból adtam neki.Arról már nem tehetek,hogy Katherine megölte,s így vámpír lett. -Sajnálom.
| |
| Tárgy: Re: Salvatore Ház Vas. Júl. 03, 2011 1:05 am | |
| Nem tudom mit gondolhatnék néha Damon viselkedéséről. Eléggé változékony, olyan mint az időjárás. egyszer kedves és őszinte, de van mikor ellenséges és elviselhetetlen. De ismerem Damon-t és bár még nekem is nehezen mutatja ki az érzelmeit, de tudom, hogy legbelül igen is érző lélek. Ugyan már Damon, hiszen a testvéred. Valamit csak kell érezned iránta. De abban igazad van, hogy nem tudod merre lehet. Viszont azt azért jobb ah tudod, hogy Stefan igen is törődik veled csak nem mutatja ki rendesen. Gondolom amiatt ami történt veletek az évek alatt. Mondtam neki kedvesen és türelemesen. Tudtam, hogyan kell beszélni Damon-nel és nem is bántam. A legtöbb barátom nem érti, hogy miért viselkedek ilyen kedvesen Damon-nel miközben ő mennyire hideg személy. De ők nem tudják azt róla amit én. - Már túl jól ismersz engem Damon. Nincs rossz kedvem és jól látod... szomorú vagyok inkább mint rossz kedvű. Igazából ennek a szomorúságnak az oka Stefan. Rendben van Damon mint látom úgy sincs semmi értelme, hogy titkoljam hiszen előbb vagy utóbb te is rájössz. Stefan és én mondhatni egy pár napja nem beszéltünk és eltávolodtunk. gondoltam itthon lesz és beszélhetek vele, de most sem tudtam igazán. Válaszoltam neki nyugodtan, de mindeközben zavartan is. Igazából aggódtam az ő és Bonnie viszonya miatt. Már szinte félelmetes, hogy mennyire nem kedvelik egymást. Valamit tenni akartam, hogy jobb legyen a viszonyuk, de ismertem Damon-t. Damon nem fog elnéző lenni vele azok után, hogy párszor az életére tört. És Bonni túl makacs ahhoz, hogy elnéző legyen Damon-nel mindazok ellenére amennyi keserűséget okozott a legjobb barátnőmnek. -damon, de azt te is beláthatod, hogy annak te vagy az oka, hogy megakar ölni téged Bonnie, mert így hívják azt a boszorkát. tudom, hogy nem jöttök ki jól egymással, de megpróbálhatnál kicsit kedvesebb lenni vele. Vedd úgy mint ha Bonnie én lennék. Velem is tudsz néha kedves lenni.. akkor Bonnie-val miért nem? Nem vagyok sokkal másabb mint ő. Válaszoltam kicsit zavartan. Nem tudtam mit mondhatnék hiszen eléggé zavaros volt a helyzet most. Damon bocsánatot kért és ekkor tudtam, hogy komolyan gondolja, de nem tudtam mit mondani. -Damon! tudom, hogy sajnálod, de ez nem sokat segít. Megértem miért nem vagytok jobban egymással. És bár nem örülök neki, de nem tehetek mást mint elfogadom. De annyit azért kérnék, hogy ha egyetlen mód van rá akkor ne bántsd őt, fontos számomra ahogy te vagy Stefan. [ | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Salvatore Ház | |
| |
| | | | Salvatore Ház | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|